Loading...
Loading...
Se Dway live mandag til torsdag fra kl 15:00 på Dplay: http://bit.ly/DWAYDplay
YouTuberne Nellie, Multiguru, Bea og Arman får frie tøyler, mange premier og to timer til til å gjøre hva de vil! De åpne, unge og ærlige programlederne er ikke redde for å ta tak i pinlige temaer og stuper ut i latterlige utfordringer.

Møt profilene:

Nellie Renate Krokstad (24) engasjerer en stadig større følgerbase med sitt ærlige og ufiltrerte syn på verden. Hun har gjort alt fra vlogs til challenges, og har slått an som en alternativ kropp og samlivs-spalte blant unge.
https://www.youtube.com/channel/UC9lr...

Beatriz Cardoso Neves (20) driver YouTube-kanalen BeasVerden, hvor hennes kombinasjon av humor, kreative konsepter og en artig personlighet har gjort henne til en fanfavoritt både på YouTube, Instagram og Snapchat.
https://www.youtube.com/channel/UCQWy...

Martin Belgen Isaksen (19), alias Multiguru, har bygget opp en YouTube-kanal med hovedfokus på spill som Minecraft. Han har utvidet nedslagsfeltet i det siste med filmanmeldelser og ved å vise frem sitt tegnetalent.
https://www.youtube.com/user/TheMulti...

Arman Surizehi (25) er influencer og utdannet skuespiller, og bruker humor som virkemiddel for å definere et flerkulturelt Norge. Arman er Dways utegående reporter i alle sendingene.
https://www.youtube.com/channel/UCbP0...

https://www.facebook.com/TVNorge
https://twitter.com/tvnorge

#dway #dplay
Discovery Networks Norway © 2018 

Comments

Leave a Reply