Loading...
Loading...
Dedy Pitak ~ DUWEKE WONG LIYA ; Lagu bikin baper menyentuh hati slowrock ngapak @dpstudioprod || Terpopuler lagu jawa versi ngapak enak didengar dan bisa sebagai pengantar tidur anda..., Koleksi baru "Seniman Banyumas" tembang penuh makna tentang rasa dan asmara 

#DedyPitak #LaguMenyentuhHati #DuwekeWongLiya

Lirik Syair Lagu :

Kaya ngimpi ningen kiye nyata
Apa bener sing tek rasa
Deg - degan jantungku 
Nalika tembe ketemu

Kawit kuwe aku ra lali turu

Kowe pancen duweke wong liya
Ningen inyong kadung wis tresna
Bakal tek jagani . . .
Jenengmu tek simpen nang ati

Sayang - sayang aja nganti ilang
Mesem manismu terus kebayang - bayang
Cukup nang rasa aja di gawa njaba
Mbok mengko dadi kewenangan nang wong liya 

Ora kemaha inyong kegoda
Kowe sing tek tresna duweke wong liya

Ngapura sing gede kabeh luputku
Udu niatku ngumbar angen - angenku
Arep tek pendem nang njero kalbu

Judul Lagu : Duweke Wong Liya
Vokal/Ciptaan : Dedy Pitak 
Rilis Lagu : Th.2018
Recording : DP Studio Production
@dpstudioprod 

Comments

Leave a Reply